PIPEDA privatumo politika

Privatumo politika

Mūsų privatumo politika paskutinį kartą buvo atnaujinta 2023 m. spalio 13 d.

Ši privatumo politika apibūdina mūsų politiką ir procedūras, susijusias su jūsų informacijos rinkimu, naudojimu ir atskleidimu, kai naudojatės Paslauga, ir pasakoja apie jūsų teises į privatumą ir kaip jus saugo įstatymai.

Naudojame Jūsų asmeninius duomenis Paslaugai teikti ir tobulinti. Naudodamiesi Paslauga sutinkate su informacijos rinkimu ir naudojimu pagal šią Privatumo politiką. Šią privatumo politiką sukūrė TermsFeed PIPEDA privatumo politikos šablonas.

Aiškinimas ir apibrėžimai

Aiškinimas

Žodžiai, kurių pradinė raidė rašoma didžiąja raide, turi reikšmes, apibrėžtas tokiomis sąlygomis. Toliau pateikiami apibrėžimai turi tą pačią reikšmę, nepaisant to, ar jie pateikiami vienaskaita, ar daugiskaita.

Apibrėžimai

Šios privatumo politikos tikslais:

  • "Paskyra" reiškia unikalią paskyrą, sukurtą tam, kad galėtumėte pasiekti mūsų Paslaugą arba jos dalis.

  • „Įmonė“ (šioje sutartyje vadinama „Įmone“, „Mes“, „Mūsų“ arba „Mūsų“) reiškia Multigenus

  • „Šalis“ reiškia Lenkiją.

  • "Slapukai" yra maži failai, kuriuos svetainė įdeda į Jūsų kompiuterį, mobilųjį įrenginį ar bet kurį kitą įrenginį, kuriuose yra išsami informacija apie Jūsų naršymo istoriją toje svetainėje tarp daugelio jos naudojimo būdų.

  • Įrenginys reiškia bet kokį įrenginį, kuris gali pasiekti Paslaugą, pavyzdžiui, kompiuteris, mobilusis telefonas arba skaitmeninis planšetinis kompiuteris.

  • Asmens duomenys – tai bet kokia informacija, susijusi su identifikuotu arba identifikuojamu asmeniu.

  • "Paslauga" reiškia svetainę.

  • „Naudojimo duomenys“ reiškia duomenis, renkamus automatiškai, sugeneruotus naudojant Paslaugą arba iš pačios Paslaugos infrastruktūros (pavyzdžiui, apsilankymo puslapyje trukmė).

  • "Svetainė" reiškia Multigenus, pasiekiamą iš https://multigenus.com

  • „Jūs“ reiškia asmenį, kuris pasiekia arba naudojasi Paslauga, arba įmonę ar kitą juridinį asmenį, kurio vardu toks asmuo pasiekia arba naudojasi Paslauga, jei taikoma.

Jūsų asmeninių duomenų rinkimas ir naudojimas

Rinktų duomenų tipai

Asmens duomenys

Naudodami mūsų paslaugą galime paprašyti jūsų pateikti mums tam tikrą asmenį identifikuojančią informaciją, kurią būtų galima naudoti norint susisiekti su jumis arba nustatyti jūsų tapatybę. Asmenį identifikuojanti informacija gali apimti, bet tuo neapsiribojant:

  • El. pašto adresas

  • Vardas ir pavardė

  • Telefono numeris

  • Adresas, valstija, provincija, pašto kodas, miestas

  • Naudojimo duomenys

Naudojimo duomenys

Naudojimo duomenys renkami automatiškai, kai naudojatės Paslauga.

Naudojimo duomenys gali apimti tokią informaciją kaip Jūsų įrenginio interneto protokolo adresas (pvz.,g IP adresas), naršyklės tipas, naršyklės versija, mūsų Paslaugos puslapiai, kuriuose lankotės, Jūsų apsilankymo laikas ir data, laikas, praleistas tuose puslapiuose, unikalūs įrenginio identifikatoriai ir kiti diagnostiniai duomenys.

Kai Paslaugą pasiekiate naudodami mobilųjį įrenginį arba naudodami mobilųjį įrenginį, mes galime automatiškai rinkti tam tikrą informaciją, įskaitant, bet tuo neapsiribojant, jūsų naudojamo mobiliojo įrenginio tipą, jūsų mobiliojo įrenginio unikalų ID, jūsų mobiliojo įrenginio IP adresą. , Jūsų mobilioji operacinė sistema, Jūsų naudojamos mobiliojo interneto naršyklės tipas, unikalūs įrenginio identifikatoriai ir kiti diagnostiniai duomenys.

Taip pat galime rinkti informaciją, kurią jūsų naršyklė siunčia, kai lankotės mūsų Paslaugoje arba kai naudojatės Paslauga mobiliuoju įrenginiu arba per jį.

Stebėjimo technologijos ir slapukai

Naudojame slapukus ir panašias sekimo technologijas, kad galėtume sekti veiklą mūsų Paslaugoje ir tam tikrą parduotuvės informaciją. Naudojamos stebėjimo technologijos yra švyturiai, žymos ir scenarijai, skirti informacijai rinkti ir sekti bei mūsų paslaugai tobulinti ir analizuoti. Mūsų naudojamos technologijos gali būti:

  • Slapukai arba naršyklės slapukai. Slapukas yra mažas failas, patalpintas jūsų įrenginyje. Galite nurodyti savo naršyklei atsisakyti visų slapukų arba nurodyti, kada slapukas siunčiamas. Tačiau jei nepriimsite slapukų, galbūt negalėsite naudotis kai kuriomis mūsų Paslaugos dalimis. Nebent jūs pakoregavote savo naršyklės nustatymus taip, kad ji atsisakytų slapukų, mūsų Paslauga gali naudoti slapukus.
  • Žiniatinklio švyturiai. Tam tikrose mūsų Paslaugos skiltyse ir mūsų el. laiškuose gali būti mažų elektroninių failų, vadinamų žiniatinklio signalais (taip pat vadinami aiškiais gifais, pikselių žymomis ir vieno pikselio gifais), kurie leidžia įmonei, pavyzdžiui, skaičiuoti vartotojus, kurie lankėsi tuose puslapiuose arba atidarė el. laišką ir kitą susijusią svetainės statistiką (pvz., tam tikros skilties populiarumo fiksavimą ir sistemos bei serverio vientisumo patikrinimą).

Slapukai gali būti „nuolatiniai“ arba „seanso“ slapukai. Nuolatiniai slapukai lieka jūsų asmeniniame kompiuteryje arba mobiliajame įrenginyje, kai atsijungiate prie interneto, o seanso slapukai ištrinami, kai tik uždarote žiniatinklio naršyklę.

Seansinius ir nuolatinius slapukus naudojame toliau nurodytais tikslais:

  • Būtini / būtini slapukai

    Tipas: seanso slapukai

    Administruoja: Us

    Tikslas: šie slapukai yra būtini, kad galėtumėte teikti paslaugas, pasiekiamas per svetainę, ir kad galėtumėte naudotis kai kuriomis jos funkcijomis. Jie padeda atpažinti vartotojus ir užkirsti kelią nesąžiningam vartotojų paskyrų naudojimui. Be šių slapukų paslaugos, kurių prašėte, negali būti teikiamos, o mes naudojame šiuos slapukus tik tam, kad suteiktume jums tas paslaugas.

  • Slapukų politika / Pranešimas, slapukų priėmimas

    Tipas: nuolatiniai slapukai

    Administruoja: Us

    Paskirtis: šie slapukai nustato, ar vartotojai sutiko su slapukų naudojimu svetainėje.

  • Funkciniai slapukai

    Tipas: nuolatiniai slapukai

    Administruoja: Us

    Paskirtis: šie slapukai leidžia mums atsiminti jūsų pasirinkimus, kuriuos darote, kai naudojatės svetaine, pvz., įsiminti prisijungimo duomenis arba kalbos pasirinkimą. Šių slapukų tikslas – suteikti Jums asmeniškesnę patirtį ir išvengti, kad kiekvieną kartą naudojantis svetaine iš naujo įvesti savo nuostatas.

  • Stebėjimo ir našumo slapukai

    Tipas: nuolatiniai slapukai

    Administruoja: trečiosios šalys

    Paskirtis: šie slapukai naudojami sekti informacijai apie srautą į svetainę ir tai, kaip vartotojai naudojasi svetaine. Informacija, surinkta naudojant šiuos slapukus, gali tiesiogiai arba netiesiogiai identifikuoti jus kaip atskirą lankytoją. Taip yra todėl, kad surinkta informacija paprastai yra susieta su pseudonimu, susijusiu su įrenginiu, kurį naudojate prisijungdami prie svetainės. Taip pat galime naudoti šiuos slapukus, kad išbandytume naujus svetainės puslapius, funkcijas ar naujas funkcijas, kad pamatytume, kaip į juos reaguoja mūsų vartotojai.

Jei norite gauti daugiau informacijos apie mūsų naudojamus slapukus ir jūsų pasirinkimus, susijusius su slapukais, apsilankykite mūsų slapukų politikoje arba mūsų privatumo politikos slapukų skiltyje.

Jūsų asmens duomenų naudojimas

Bendrovė gali naudoti Asmens duomenis šiais tikslais:

  • Teikti ir prižiūrėti Paslaugą, įskaitant mūsų Paslaugos naudojimo stebėjimą.

  • Jei norite tvarkyti savo paskyrą: tvarkyti jūsų, kaip Paslaugos vartotojo, registraciją. Jūsų pateikti Asmens duomenys gali suteikti prieigą prie įvairių Paslaugos funkcijų, kurios yra prieinamos Jums, kaip registruotam vartotojui.

  • Vykdant sutartį: prekių, prekių ar paslaugų, kurias įsigijote, pirkimo sutarties ar bet kokios kitos sutarties su mumis per Paslaugą plėtojimas, laikymasis ir įsipareigojimai.

  • Norėdami susisiekti su jumis: Norėdami susisiekti su jumis el. paštu, telefono skambučiais, SMS arba kitais lygiaverčiais elektroninio ryšio būdais, pvz., mobiliosios programos tiesioginiais pranešimais apie atnaujinimus arba informaciniais pranešimais, susijusiais su funkcijomis, produktais. arba pagal sutartis teikiamas paslaugas, įskaitant saugos naujinimus, kai tai būtina arba pagrįsta jų įgyvendinimui.

  • Suteikti Jums naujienas, specialius pasiūlymus ir bendrą informaciją apie kitas mūsų siūlomas prekes, paslaugas ir renginius, panašius į tas, kurias jau įsigijote arba apie kurias teiravotės, nebent pasirinkote negauti tokia informacija.

  • Jei norite tvarkyti jūsų užklausas: dalyvauti ir tvarkyti jūsų užklausas mums.

  • Verslo perdavimui: Jūsų informaciją galime naudoti siekdami įvertinti arba vykdyti susijungimą, pardavimą, restruktūrizavimą, reorganizavimą, likvidavimą ar kitokį tam tikro ar viso mūsų turto pardavimą ar perdavimą koncernu arba kaip bankroto, likvidavimo ar panašių procedūrų dalis, kai mūsų turimi Asmens duomenys apie Paslaugos naudotojus yra vienas perduoto turto.

  • Kiti tikslais: Jūsų informaciją galime naudoti kitais tikslais, pavyzdžiui, duomenų analizei, naudojimo tendencijų nustatymui, reklaminių kampanijų efektyvumo nustatymui ir mūsų Paslaugų, produktų, paslaugų įvertinimui ir tobulinimui, rinkodara ir jūsų patirtis.

Galime dalytis jūsų asmenine informacija šiais atvejais:

  • Su paslaugų teikėjais: galime bendrinti jūsų asmeninę informaciją su paslaugų teikėjais, kad galėtume stebėti ir analizuoti mūsų Paslaugos naudojimą, apdoroti mokėjimus ir susisiekti su jumis.
  • Verslo perdavimui: Mes galime dalytis arba perduoti jūsų asmeninę informaciją, susijusią su bet kokiu susijungimu, įmonės turto pardavimu, finansavimu arba viso ar dalies mūsų verslo įsigijimu arba derybų metu kitai įmonei. .
  • Su filialais: galime dalytis jūsų informacija su savo filialais, tokiu atveju reikalausime, kad šios patronuojamosios bendrovės laikytųsi šios privatumo politikos. Filialai apima mūsų patronuojančią įmonę ir visas kitas dukterines įmones, bendrų įmonių partnerius ar kitas įmones, kurias mes kontroliuojame arba kurios yra bendrai su mumis kontroliuojamos.
  • Su verslo partneriais: galime dalytis jūsų informacija su savo verslo partneriais, kad pasiūlytume jums tam tikrus produktus, paslaugas ar akcijas.
  • Su kitais vartotojais: kai bendrinate asmeninę informaciją ar kitaip bendraujate viešose vietose su kitais vartotojais, tokią informaciją gali peržiūrėti visi vartotojai ir ji gali būti viešai platinama už jos ribų.
  • Gavus jūsų sutikimą: mes galime atskleisti jūsų asmeninę informaciją bet kokiais kitais tikslais, gavę jūsų sutikimą.

Jūsų asmens duomenų saugojimas

Bendrovė saugos Jūsų Asmens duomenis tik tiek, kiek to reikia šioje privatumo politikoje nurodytais tikslais. Mes saugosime ir naudosime Jūsų Asmens duomenis tiek, kiek tai būtina, kad įvykdytume savo teisinius įsipareigojimus (pavyzdžiui, jei privalome saugoti jūsų duomenis, kad atitiktume galiojančius įstatymus), spręstume ginčus ir vykdytume savo teisinius susitarimus bei politiką.

Bendrovė taip pat saugos Naudojimo duomenis vidaus analizės tikslais. Naudojimo duomenys paprastai saugomi trumpesnį laiką, išskyrus atvejus, kai šie duomenys naudojami saugumui sustiprinti arba Mūsų Paslaugos funkcionalumui gerinti, arba mes esame teisiškai įpareigoti šiuos duomenis saugoti ilgesnį laiką.

Jūsų asmens duomenų perdavimas

Jūsų informacija, įskaitant Asmens duomenis, yra tvarkoma Bendrovės biuruose ir visose kitose vietose, kuriose yra su tvarkymu susijusios šalys. Tai reiškia, kad ši informacija gali būti perduota ir saugoma kompiuteriuose, esančiuose už jūsų valstijos, provincijos, šalies ar kitos vyriausybinės jurisdikcijos ribų, kur duomenų apsaugos įstatymai gali skirtis nuo jūsų jurisdikcijos.

Jūsų sutikimas su šia privatumo politika ir tokios informacijos pateikimas reiškia jūsų sutikimą su tokiu perdavimu.

Bendrovė imsis visų pagrįstai būtinų veiksmų, kad užtikrintų, jog jūsų duomenys būtų tvarkomi saugiai ir laikantis šios privatumo politikos, o jūsų asmens duomenys nebus perduoti organizacijai ar šaliai, nebent bus taikomos tinkamos kontrolės priemonės, įskaitant Jūsų duomenų ir kitos asmeninės informacijos saugumą.

Jūsų asmens duomenų atskleidimas

Verslo operacijos

Jei Bendrovė dalyvauja susijungime, įsigijime ar parduodant turtą, Jūsų asmens duomenys gali būti perduoti. Mes informuosime prieš perduodant Jūsų Asmens duomenis ir jiems bus taikoma kita privatumo politika.

Teisėsauga

Esant tam tikroms aplinkybėms, Bendrovė gali būti įpareigota atskleisti Jūsų Asmens duomenis, jei to reikalauja įstatymai arba atsakant į pagrįstus valdžios institucijų prašymus (pvz.,g teismas arba vyriausybinė įstaiga).

Kiti teisiniai reikalavimai

Bendrovė gali atskleisti Jūsų Asmens duomenis, sąžiningai manydama, kad toks veiksmas yra būtinas norint:

  • Laikykitės teisinių įsipareigojimų
  • Saugoti ir ginti Bendrovės teises ar nuosavybę
  • Užkirsti kelią galimiems su Paslauga susijusiems pažeidimams arba juos tirti
  • Apsaugoti asmeninį Paslaugos naudotojų arba visuomenės saugumą
  • Apsaugoti nuo teisinės atsakomybės

Jūsų asmens duomenų saugumas

Jūsų asmens duomenų saugumas mums yra svarbus, tačiau atminkite, kad joks perdavimo internetu būdas ar elektroninio saugojimo būdas nėra 100 % saugus. Nors mes stengiamės naudoti komerciškai priimtinas priemones jūsų asmens duomenims apsaugoti, negalime garantuoti visiško jų saugumo.

Vaikų privatumas

Mūsų paslauga neteikiama jaunesniems nei 13 metų asmenims. Sąmoningai nerenkame asmenį identifikuojančios informacijos iš jaunesnių nei 13 metų. Jei esate vienas iš tėvų arba globėjų ir žinote, kad Jūsų vaikas mums pateikė asmens duomenis, susisiekite su mumis. Jei sužinome, kad Asmens duomenis rinkome iš jaunesnių nei 13 metų asmenų nepatvirtindami tėvų sutikimo, imamės veiksmų, kad pašalintume šią informaciją iš savo serverių.

Jei mums reikia pasikliauti sutikimu kaip teisiniu jūsų informacijos apdorojimo pagrindu, o jūsų šalis reikalauja vieno iš tėvų sutikimo, prieš rinkdami ir naudodami tą informaciją galime reikalauti jūsų tėvų sutikimo.

Jūsų Kalifornijos privatumo teisės (Kalifornijos „Shine the Light“ įstatymas)

Pagal Kalifornijos civilinio kodekso 1798 skirsnį (Kalifornijos „Shine the Light“ įstatymas) Kalifornijos gyventojai, palaikantys verslo santykius su mumis, kartą per metus gali prašyti informacijos apie savo Asmens duomenų bendrinimą su trečiosiomis šalimis trečiųjų šalių tiesioginės rinkodaros tikslais.

Jei norite paprašyti daugiau informacijos pagal Kalifornijos „Shine the Light“ įstatymą ir esate Kalifornijos gyventojas, galite susisiekti su mumis naudodami toliau pateiktą kontaktinę informaciją.

Kalifornijos nepilnamečių naudotojų privatumo teisės (Kalifornijos verslo ir profesijų kodekso skyrius 22581)

Kalifornijos verslo ir profesijų kodekso 22581 skirsnis leidžia Kalifornijos gyventojams, jaunesniems nei 18 metų ir registruotiems internetinių svetainių, paslaugų ar programų naudotojams, prašyti ir gauti viešai paskelbto turinio ar informacijos pašalinimą.

Norėdami prašyti pašalinti tokius duomenis ir jei esate Kalifornijos gyventojas, galite susisiekti su mumis naudodami toliau pateiktą kontaktinę informaciją ir įtraukti su jūsų paskyra susietą el. pašto adresą.

Atminkite, kad jūsų užklausa negarantuoja visiško ar visapusiško internete paskelbto turinio ar informacijos pašalinimo ir kad įstatymai tam tikromis aplinkybėmis gali neleisti arba reikalauti pašalinti.

Nuorodos į kitas svetaines

Mūsų Paslaugoje gali būti nuorodų į kitas svetaines, kurių nevaldome mes. Jei spustelėsite trečiosios šalies nuorodą, būsite nukreipti į tos trečiosios šalies svetainę. Primygtinai rekomenduojame peržiūrėti kiekvienos lankomos svetainės privatumo politiką.

Mes nekontroliuojame ir neprisiimame atsakomybės už trečiųjų šalių svetainių ar paslaugų turinį, privatumo politiką ar praktiką.

Šios privatumo politikos pakeitimai

Retkarčiais galime atnaujinti savo privatumo politiką. Apie bet kokius pakeitimus pranešime jums paskelbdami naują privatumo politiką šiame puslapyje.

Prieš įsigaliojant pakeitimui ir atnaujinant šios privatumo politikos viršuje nurodytą datą „Paskutinį kartą atnaujinta“, informuosime jus el. paštu ir (arba) gerai matomu pranešimu apie mūsų paslaugą.

Patariame periodiškai peržiūrėti šią privatumo politiką dėl bet kokių pakeitimų. Šios privatumo politikos pakeitimai įsigalioja, kai jie paskelbiami šiame puslapyje.

Susisiekite su mumis

Jei turite klausimų apie šią privatumo politiką, galite susisiekti su mumis:

  • Apsilankę šiame mūsų svetainės puslapyje: https://multigenus.com
  • Siųsdami mums el. laišką: info@multigenus.com